login
Banner Image
basket waiting

Qui som

Presentació
La web saperas.cat, forma part del grup d'empresa SAPERAS, dedicada a la fabricació de segells de goma i a la venda dels seus accessoris.
Fundada l'any 1936, gràcies a aquests 80anys d'experiència i junt amb la distribució de les millors marques del sector, (TRODAT, REINER, IMAGE, STK, JUSTRITE, HERI, TELOS, MARSH, SIGN, PORELON, ROLMARK...) som una empresa de referència a l'àmbit de la fabricació de segells.

SAPERAS es basa en tres pilars d'acció: QUALITAT, SERVEI  SERIETAT.

QUALITAT. Tots els nostres productes de fabricació pròpia s'entreguen amb les màximes garanties de qualitat degut al control que realitzen fins a tres departaments diferents durant el seu procés de fabricació.

SERVEI: Gràcies a la nostra llarga experiència, podem assessorar-los amb el producte més adequat per les seves necessitats i garantitzar-los l'entrega en el menor de temps possible.

SERIETAT: Sempre complim amb els nostres compromisos.


saperas.cat es dirigeix tan a particulars, negocis o oficines com a Pimes o grans empreses que necessitin dels nostres productes.

 

Dades Identificatives

En compliment de l'article 10 de la Llei 34 de 11 de Juliol de 2002, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electronic. (LSSI)

Nom:www.saperas.cat
Denominació Social:SEGELLS DE CAUTXU SAPERAS, societat limitada
CIF:B-43.396.803
Adreça: Carrer Sevilla, 8 - 43001 Tarragona
Correu Electronic:saperas(arroba)saperas.cat
Registre Mercantil:Inscrita en el Registre Mercantil de Tarragona, llibre 2 tom 3 pàgina 13234, foli 1 inscripció 5a